Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
TE Döntesz, TE VÁLASZTASZ!
  2008-11-08 20:04:16, szombat
 
  A JÖVŐD A KÉPVISELŐDTŐL FÜGG.
TE DÖNTESZ, TE VÁLASZTASZ!


--------------------------------------------------------------------------------


Nagy baj nincs a demokráciával, egyesek jogfolytonosság visszaállításáról, meg a Szent Korona nevében ilyen-olyan dolgokról beszélünk.
Hát igen is az emberek szavazzák meg a képviselőinket a Parlamentbe, ez alapjába véve demokratikus dolog, persze egyfelől, mivel a nagy pártok kitalálták, hogyan szorítsák ki a kisebb pártokat, a kisebb képviselőket, és még esélyük se legyen növekedni, médialehetőségeket kapni országos sajtóban, ne tudjon részt venni választáson, szóval itt már egy részben elbukott a demokráciának.
A szomorú másik fele, hogy az emberek választanak. Egy részük felvilágosult ember, aki tudja mi történik a világban, mi-miért van, mik az okok és az összefüggések - ezek kisebbségben vannak.
Az emberek egy részét nem érdekli a jövője, illetve nem tudja felfogni, hogy választásától függ a jövője.
Az emberek másik része pedig egyszerűen agymosást kapott, szavaz akire szavaz. Mindig arra fog szavazni, aki átveri, hisz szeretik az emberek ha átverik őket, ebben az országban legalább is úgy van.
Utolsó két csoport sajnos többségben van, felelőtlen, felvilágosulatlan buta emberek szavazatai juttatnak olyan embereket a Parlamentbe, akik amilyenek.
Mondhatni megérdemlik, de hát akkor is van egy tudatosult, felvilágosult réteg, mit csináljon? tagadja meg az államot, mert Ők nem szavazták meg?
Maradnak a gyerekek, akik majd felnőnek, és majd szavazók lesznek.
Remélhetőleg felvilágosultak lesznek, hogy Ő nekik azért nem jutott sportolási és oktatási lehetőség, mert a Zuschlag féle MSZP és annak Fiatal Baloldala elbaszta a pénzt, amit bizony sportolásra és oktatásra kaptak volna.
Egyszer majd felnőnek, és egyszer majd talán többségben lesznek azok, akik felvilágosultak, tudjak kire és miért szavaznak.
Egyébként szándékosan építik le az oktatást, mert az ostoba embereket könnyebb irányítani.

Szupergazdagok

Hülyének nézik az egész világot. Csődben a bankok, és az állam segíti őket. Mivel nincs pénz az államnak, ezért a bankok adnak kölcsönt az államnak...
A pénzt részvényekbe fektetik be, hogy felmenjen az ára és visszanyerjék pénzüket, mindezt a dolgozó emberek pénzéből.
Az nem gazdaságösztönzés, ha részvényvásárlással felpumpálják a részvény árát.
Adolf Hitler: "a tőke minden esetben a munka eredménye"
http://www.radioislam.org/


Részlet a betiltott "Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei" c. könyvből, mintha pontosan ez történne a világban, ez derült ki a pénzügyi válság idején:

"...Az államok bejelentik, hogy belső kölcsönre van szükség, és megindítják a kölcsönjegyeztetést saját váltóikra, azaz kamatozó értékpapírjaikra. Hogy a jegyzést mindenki győzze, az árat száz és ezer között szabják meg, és árengedményt tesznek azoknak, akik elsőnek jegyeznek. A következő napon mesterségesen felszöktetik a kölcsönkötvények árát, s azzal okolják meg az áremelést, hogy mindenki töri magát a kölcsönjegyzésért. Pár nappal később az államkasszák - mint mondják - túlzsúfoltak, és több a pénz, mint amennyire szükség van (minek akkor jegyeztetni?). A kölcsönt, tegyük fel, jóval túljegyezték, s ebben rejlik az egész színpadi hatás: ide nézzenek-mondják-, micsoda bizalom nyilvánul meg az állam kölcsönkötvényei iránt.De amikor vége van a komédiának, az állam azzal a ténnyel találja magát szemben, hogy rendkívül terhes adósságot vett magára. Hogy fizetni tudja a kamatokat, újabb kölcsönökhöz kell folyamodnia, ezek azonban nem szüntetik meg, hanem csak növelik a tőkeadósságot. És ha ez a hitel is kimerült, új adókkal kell fedezni - nem a kölcsönt, hanem csak annak kamatait. Ezek az adók tehát arra szolgálnak, hogy az egyik adósságot a másikkal fedezzék. Ezután következnek a konvertálások. Ezek csökkentik ugyan a kamatfizetést, de magának az adósságnak fedezése nélkül, ezenkívül pedig nem vihetők keresztül a kölcsönjegyzőnk beleegyezése nélkül. Amikor bejelentik a konvertálást, ezzel egyidejűleg felajánlják, hogy visszafizetik a pénzt mindazoknak, akik nem kívánják konvertálni kötvényeiket. Ha mindenki visszautasítaná a konvertálást és követelné pénzét, a kormány saját csapdájába esne és kiderülne, hogy fizetésképtelen, nem tudja a felajánlott összegeket kifizetni. A gój kormányok szerencséjére alattvalóik - akik semmit sem értenek a pénzügyekhez - mindig szívesebben vállalták az árfolyamveszteségeket és a kamatcsökkentést, mint azt a kockázatot, amellyel pénzük más irányú elhelyezése járna, és ily módon gyakran lehetővé tették kormányaik számára, hogy azok többmilliós adósságtól szabaduljanak meg..."


Ha rajtam múlik akkor az Ön hitelét is eltöröljük!
A magyar nép már megfizetett mindenért, azt a pénzt adják kölcsön, amiből kifosztották az országot.
Nem kellett volna kölcsön az országnak, és akkor mi van ha csődbe mennek a bankok? Állami garancia van a lakosok betéteire, a bankok forduljanak fel.
Nulla lett volna a magyar államadósság és nem több száz milliárd dollár, amivel a bankokat és azok jóléti tulajdonosait segítik meg.
A részvényekbe fektetik vissza a pénzt, hogy újra lemenjen az ára, hogy visszanyerjék a spekulánsok a pénzeiket.
Aztán azt dumálják Önnek, hogy ez egy jó befektetés és megint jön a csőd. Ez a körforgás lesz, a gazdagok egyre jobban gazdagodnak, és egyre jobban kifosztanak.
És ez addig fog tartani, amíg tényleg nem történik radikális változtatás!

A tőkés kapitalisták azt kérik, hogy fagyasszák be a béreket, hadd zsákmányolják tovább az emberi munkaerőt az országunkban. Csak az ember maradt, minden mást elvittek.



4 nap gyakorlat 1 nap elmélet.
2-3 hónapig ingyen menjél dolgozni a Penny Marketbe. Ingyenes szakképzés ingyen munkával. Az még érthető lenne, ha az ember ledolgozná a tanulás árát, de egyfelől nem így hirdetik, másfelől, ha 2-3 hónapig ingyen elmész dolgozni, miből élsz? (Az előző hirdetésük 3 hónapos ingyen kúra volt)
Akkor nézzük még mit írnak:

Penny Market ingyen munka

www.penny.hu

Állásajánlatok > ingyenes felnőttképzés
"6 hónapig heti 5 munkanapot vesz igénybe, szakmai gyakorlat: a Penny Market áruházakban, délelőttös és délutános műszakrendben. A képzés időtartama alatt jövedelmet nem biztosítunk! "
Számoljunk nagyon durván 6 hónap x 54.000 Ft = 324.000 Ft
Főleg ha az elméleti oktatás idejét is vesszük: 6 hó x 4 hét = 24 nap.
24 napért 324.000 Ft.
Ez egy ingyenes szakképzés volt...!




Szép dolog a Robin Hood adó, hogy az extra profitos távhő- és egyéb szolgáltatók nyereségét megadóztatják.
Egy dolgot elfelejtenek közölni: Hogy ezeket a magas számlákat az MSZP-nek, önkormányzataiknak köszönhetjük. Ők kötötték a szerződéseket.


Ne higgyetek az árfolyam-emelkedéseknek!
A sok-sok milliárdot, amit a kisemberektől elvesznek, azt a részvénybe pumpálják vissza. Amitől majd megint egy-darabig növekszik az árfolyama, de ez mögött semmilyen valós termelés nem lesz.
Ez csak a gazdagoknak éri, meg, hogy visszanyerjék a vagyonukat.
A milliárdokat a gyárak fenntartására és fejlesztésre kellene fordítani, nem értéktelen, termelés nélküli gazdaság pumpálására.

http://sikoly.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kölcsönkötvényei, kölcsönkötvények, értékpapírjaikra, kamatcsökkentést, visszautasítaná, fizetésképtelen, felvilágosultak, jogfolytonosság, állásajánlatok, emelkedéseknek, szupergazdagok, képviselőinket, képviselődtől, felvilágosult, szerződéseket, választásától, szerencséjére, visszanyerjék, konvertálások, visszafizetik, megadóztatják, felnőttképzés, demokráciának, demokráciával, műszakrendben, összefüggések, szabaduljanak, mesterségesen, fenntartására, kisemberektől, kamatfizetést, tulajdonosait, zsákmányolják, beleegyezése, kisebbségben, konvertálást, emberek szavazzák, nagy pártok, kisebb pártokat, kisebb képviselőket, részben elbukott, szomorú másik, emberek választanak, részük felvilágosult, emberek másik, országban legalább, ostoba embereket, egész világot, állam segíti, bankok adnak, pénzt részvényekbe, dolgozó emberek, JÖVŐD KÉPVISELŐDTŐL FÜGG, Szent Korona, Fiatal Baloldala, Adolf Hitler, Cion Bölcseinek Jegyzõ, Penny Marketbe, Penny Market, Robin Hood,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogy lehet megtartani  Hogy lehet megtartani  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép napot kívánok  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A televizió nem a kultúrát kép...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  Fekete István - Akác  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tanuld meg ezt a versemet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó éjszakát  Png lepke  Facebookon kaptam  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy bizonyos határt  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Png lepke  Szívem tiéd  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einsteinről  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png kutya  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png nő  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Png rózsa csokor  Soha ne kedvezz...  Zilahy Lajos gondolata  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Csak a fogyatkozás látható  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Tavaszi kép  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png virág  Irgalom és ítélet  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png virág  Mai harmónia kártyám  A televizió nem a kultúrát kép...  Akik bántanak téged  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 20  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Esti kép  Fekete István - Akác  Akarat  Bounty krémes  Alázat  Akik bántanak téged  Csak a fogyatkozás látható  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar... 
Bejegyzés Címkék
emberek szavazzák, nagy pártok, kisebb pártokat, kisebb képviselőket, részben elbukott, szomorú másik, emberek választanak, részük felvilágosult, emberek másik, országban legalább, ostoba embereket, egész világot, állam segíti, bankok adnak, pénzt részvényekbe, dolgozó emberek, részvény árát, munka eredménye, pénzügyi válság, államok bejelentik, jegyzést mindenki, árat száz, kölcsönkötvények árát, egész színpadi, állam kölcsönkötvényei, állam azzal, ténnyel találja, adók tehát, egyik adósságot, másikkal fedezzék, adósságnak fedezése, pénzt mindazoknak, kormány saját, felajánlott összegeket, pénzt adják, lakosok betéteire, bankok forduljanak, magyar államadósság, részvényekbe fektetik, körforgás lesz, gazdagok egyre, tőkés kapitalisták, emberi munkaerőt, ember maradt, ember ledolgozná, tanulás árát, előző hirdetésük, képzés időtartama, elméleti oktatás, ingyenes szakképzés, extra profitos, dolgot elfelejtenek, magas számlákat, sok-sok milliárdot, kisemberektől elvesznek, részvénybe pumpálják, gyárak fenntartására, kölcsönkötvényei, kölcsönkötvények, értékpapírjaikra, kamatcsökkentést, visszautasítaná, fizetésképtelen, felvilágosultak, jogfolytonosság, állásajánlatok, emelkedéseknek, szupergazdagok, képviselőinket, képviselődtől, felvilágosult, szerződéseket, választásától, szerencséjére, visszanyerjék, konvertálások, visszafizetik, megadóztatják, felnőttképzés, demokráciának, demokráciával, műszakrendben, összefüggések, szabaduljanak, mesterségesen, fenntartására, kisemberektől, kamatfizetést, tulajdonosait, zsákmányolják, beleegyezése, kisebbségben, konvertálást, remélhetőleg, államadósság, részvényekbe, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.